Sup huren?

What’ SUP?

Vraag ons alles

Wij staan voor jou klaar. Voor, tijdens en na het suppen. Reactie binnen 2 uur gegarandeerd!

Veelgestelde vragen

Op welke locatie verhuren jullie sups?

Op dit moment verhuren wij sups voor gebruik op de Oolderplas. Daar is geen fysieke locatie of uitgiftepunt, maar wij komen met onze YellowSup Volkswagen Up de sups met liefde afgeven en weer ophalen op de parkeerplaats Isabellegriend. Het kan hier hartje zomer met mooi weer best druk zijn, dus zorg dat je op tijd bent om een parkeerplaats te hebben. Parkeren is gratis.

Vanaf de parkeerplaats moeten we alleen met de sups nog een poortje door en dan ben je zo bij het water. De Oolderplas is een uitstekende locatie om te suppen met weinig golfslag, prachtige natuur en verschillende horecagelegenheden.

Welke kleding kan ik het beste dragen?

Wij raden lichte kleding aan die nat mag worden. Badkleding met eventueel een shirt bijvoorbeeld. Je voeten en onderbenen worden sowieso nat tijdens het suppen. De rest in principe niet, tenzij je in het water valt natuurlijk :-).

(Teen)slippers of sandalen zijn daarnaast ook aan te raden, zodat je nooit met blote voeten aan land hoeft. Tijdens het suppen sta je gewoon op blote voeten en kun je je slippers makkelijk onder de snelbinders vervoeren.

De zon op het water kan erg fel zijn, een zonnebril is daarom erg prettig. Let er wel op dat je bril kan zinken als je in het water valt. We raden je daarom aan een oude zonnebril te dragen.

Heb ik lessen nodig om te suppen?

Nee hoor, zonder les kun je prima suppen. Wil je toch liever lessen? Wij bieden 1-op-1 les aan waarbij we jou de kneepjes van deze geweldige sport leren. Succes gegarandeerd! Boek hier je les.

Hoeveel calorieën verbrand ik met suppen?

Suppen is een geweldige workout voor je balans en core. Je verbrandt ongeveer 200-500 kcal per uur. Het ligt er maar net aan hoe snel je supt. Daarnaast gebruik je ook veel spieren. Het is een full body workout waarbij je ook nog eens van de natuur mag genieten.

Kan je gratis annuleren?

Annuleren kan tot maximaal 48 uur vóór de afgesproken start van het suppen. We brengen dan enkel de administratiekosten (€20 per boeking) in rekening, deze zit standaard inbegrepen in de prijs. Zeg je binnen 48 uur voor de boeking pas af, dan brengen we de huurkosten even goed in rekening. Heb je onze ‘slecht weer verzekering‘ afgesloten? Dan annuleer je geheel kosteloos bij (voorspelde) regenval. De administratiekosten brengen we in dat geval NIET in rekening.

Veiligheid staat bij ons op één. Het is daarom niet mogelijk om te suppen bij storm, onweer of extreme regenval. Wij houden het weer dagelijks in de gaten en zullen contact opnemen als extreem weer verwacht wordt. Bij extreem weer word je gratis omgeboekt.

Mag ik mijn hond meenemen?

Ja! Dat mag zeker. Jij bent als baasje wel zelf verantwoordelijk voor je viervoeter.

Is er een minimumleeftijd?

Suppen is voor jong en oud. Wij hanteren een minimumleeftijd van 8 jaar. Ben je nog niet volwassen? Dan hebben wij toestemming nodig van je ouder/verzorger.

Kan ik suppen als het regent en hoe zit het met annuleren?

Jazeker, dat kan! Een paar druppeltjes kunnen zelfs verkoelend werken op een warme zomerdag 😉

Als je liever wilt annuleren kan dat ook. Annuleren kan kosteloos tot maximaal 48 uur vóór de afgesproken start van het suppen. We brengen dan enkel de administratiekosten (€20 per boeking) in rekening. Heb je onze ‘slecht weer verzekering‘ afgesloten? Dan annuleer je geheel kosteloos bij (voorspelde) regenval. De administratiekosten brengen we in dat geval NIET in rekening.

Veiligheid staat bij ons op één. Het is daarom niet mogelijk om te suppen bij storm, onweer of extreme regenval. Wij houden het weer dagelijks in de gaten en zullen contact opnemen als extreem weer verwacht wordt. Je wordt dan gratis omgeboekt.

Wat kan ik het beste meenemen?

Zo min mogelijk! Denk aan weergebonden items zoals zonnecrème of een jasje en wat drinken en eventueel snacks. Items kun je vastmaken onder de snelbinders voorop de SUP.  Deze kunnen nat worden. Voor de items die droog moeten blijven (sleutels/telefoon) krijg je van ons een waterdichte tas van 10 liter. Let op: deze tas heeft beperkte ruimte.

RESERVEER JE SUP

Durf jij met ons het avontuur aan te gaan? Tof! Neem snel contact met ons op om jouw datum en tijdstip te prikken zodat je onbezorgd het water op kunt!