Veelgestelde vragen

Heb je lessen nodig om te suppen?

Nee. Zonder les kan je prima suppen. We raden beginners aan om op de knieën te starten en pas, zodra je er klaar voor bent, te gaan staan. Wil je toch liever lessen? Wij bieden 1-op-1 les aan waarbij we jou binnen één uur de kneepjes van deze geweldige sport leren. Succes gegarandeerd!

Op welke locatie verhuren jullie SUP's?

Op dit moment verhuren wij in regio Roermond bij de Oolderplas (Herten). Deze plas is een uitstekende locatie om te suppen. In de toekomst breiden wij uit naar meerdere locaties in Limburg en omstreken, houd ons in de gaten!

Wil je liever op een andere locatie suppen dan de Oolderplas? Dat kan. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoeveel calorieën verbrand je met suppen?

Suppen is een geweldige workout voor je balans en core. Je verbrandt ongeveer 300-500 kcal per uur. Dat verkoelende ijsje heb je na een uurtje dik verdiend 😉

Kan je gratis annuleren?

Annuleren kan kosteloos tot maximaal 48 uur vóór de afgesproken start van het suppen. We brengen dan enkel de administratiekosten (€10 per boeking) in rekening, deze zit standaard inbegrepen in de prijs.

Veiligheid staat bij ons op één. Het is daarom niet mogelijk om te suppen bij storm, onweer of extreme regenval. Wij houden het weer dagelijks in de gaten en zullen contact opnemen als extreem weer verwacht wordt.

Mag ik mijn hond meenemen?

Ja! Dat mag zeker. Jij bent als baasje wel zelf verantwoordelijk voor je viervoeter.

Is er een minimumleeftijd?

Suppen is voor jong en oud. Wij hanteren een minimumleeftijd van 8 jaar. Ben je nog niet volwassen? Dan hebben wij toestemming nodig van je ouder/verzorger.

Welke kleding kan ik het beste dragen?

Wij raden badkleding aan met eventueel een shirt erover. Je onderbenen kunnen nat worden tijdens het suppen. De rest van je lichaam in principe niet, tenzij je in het water valt. Die kans is bij weinig golven vrij klein.

We raden het sterk af om een (zonne)bril te dragen omdat je deze bij een val in het water mogelijk verliest. Tot slot raden we aan om je goed in te smeren!

Kan ik suppen als het regent?

Jazeker, dat kan! Een paar druppeltjes kunnen zelfs verkoelend werken op een warme zomerdag 😉

Als je liever wilt annuleren kan dat ook. Annuleren kan kosteloos tot maximaal 48 uur vóór de afgesproken start van het suppen. We brengen dan enkel de administratiekosten (€10 per boeking) in rekening. 

Veiligheid staat bij ons op één. Het is daarom niet mogelijk om te suppen bij storm, onweer of extreme regenval. Wij houden het weer dagelijks in de gaten en zullen contact opnemen als extreem weer verwacht wordt.