SUP LES ROERMOND

YellowSup geeft SUP les op de Oolderplas in Roermond.

Het lijkt zo moeilijk als je het ziet: mensen die op het water op een plank staan en ook nog vooruit peddelen. Maar wat als wij nou zeggen dat dat helemaal niet zo moeilijk is?

Het grote voordeel van onze leslocatie, de Oolderplas, is dat er weinig golven zijn. Het is immers geen zee. De enige golven die je af en toe hebt, zijn afkomstig van bootjes of als er een keer een harde wind staat. Het is daarom dan ook een uiterst geschikte locatie voor een SUP les.

Hoe ziet een les er uit?
De les begint met een technische uitleg over de sup. Daarna gaan we het water op waar je op je knieën begint. Dit is de makkelijkste houding en je hoeft zo ook niet bang te zijn om in het water te vallen. Je leert hier het vooruit peddelen, bochten maken, remmen en meer. Eenmaal vertrouwd met je sup helpen we je bij het opkomen en blijven staan.

Je zal niet de eerste zijn die helemaal staand terug peddelt. Ga jij een nieuw avontuur aan?

Op dit moment geven we les aan maximaal 3 cursisten per keer. Een les duurt 1,5 uur en kost 75 euro bij YellowSup. Het gebruik van een sup, peddel en waterdichte rugzak zit hierbij inbegrepen.

Vraag hier een les aan.

Persoonlijk

Wij geven les aan maximaal 3 cursisten per keer, optimale begeleiding voor iedereen.

fotomoment

Om indruk te maken op je vrienden? Of voor je nieuwe Insta post? Smile!

Ideale omgeving

Lage golfslag en weinig waterverkeer. Leer suppen in alle rust.

RESERVEER JE SUP

Durf jij met ons het avontuur aan te gaan? Tof! Neem snel contact met ons op om jouw datum en tijdstip te prikken zodat je onbezorgd het water op kunt!